169. Maija Laajalahti - Työhuone Naakka

Maija Laajalahti, teoksen nimi: "Päivä 266." Puuvärit mustalle paperille. 15x15cm.Maija Laajalahti, teoksen nimi: "Päivä 38." Tussit ja guassi paperille. 15x15cm.Maija Laajalahti, teoksen nimi: "Päivä 327." Akvarellit paperille. 15x15cm.Maija Laajalahti, teoksen nimi: "Päivä 184." Tussi paperille. 15x15cm.Maija Laajalahti, teoksen nimi: "Päivä 5." Akvarellit paperille. 15x15cm.

Gatuadress

Satamakatu 4
48100 Kotka

Telefon

0504059484

Konstart

Installation, Måleri, Teckning

Information om konstnären/gruppen

Jag vill skapa glädje hos dem som njuter av min konst. Mitt arbete som konstnär är inte att lösa problem utan att hjälpa människor att njuta av ögonblicket som det är. Du kan hitta natur, djur och populärkulturella anspelningar i min konst. Det mest värdefulla av dessa teman är djur för mig.
Stilen i min konst förändras mycket från dag till dag. Ibland kan du se mig måla historiskt korrekta målningar med kattansikten, och en annan dag använder jag skräp för att göra konst. Det bästa sättet att se mitt breda utbud av stilar är att se mina årsutmaningar, där jag varje dag under hela året gjorde en 15x15cm teckning eller en målning. Atmosfären i det ögonblicket och den dagen fångas i dessa konstverk.

Program under Konstrundan

Konstrundan ger mig möjlighet att presentera en samling verk från 2019 och 2021. Eftersom det finns cirka 700 verk kan jag inte visa alla, utan måste välja ut de bästa. Samtidigt kan du se de pågående projekten i min studio, som jag delar med Udi Salmiaitta och Kotka Animalia.


Köranvisningar

Arbetsrummet ligger på övervåningen i Nelosteatteri. Gå in genom huvuddörren, ta trappan som ligger strax till vänster och gå in genom dubbeldörrarna på övervåningen.