210. Reetta Kallio

Reetta Kallio, sivu "Ylitys"-lyhytsarjakuvasta, digitaalinen teos, A5-printti, 2022Reetta Kallio, digitaalinen omakuva, 2021 (ei ole valokuvaomakuvia juuri ollenkaan)Reetta Kallio, sivu "The Forest Guardian"-lyhytsarjakuvasta, digitaalinen teos, A5-printti, 2021Reetta Kallio, Julistekuvitus taidenäyttelylle, tilaustyö, A2-digiprintti, 2021Reetta Kallio, "Dancers", A4-digiprintti, 2021

Gatuadress

Kuninkaankatu 19 A 3
33210 Tampere

Telefon

0440475622

Konstart

Teckning, Visuell Konst, Övrigt

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Jag är Reetta, en illustratör, serietecknare och tatuerare baserad i Tammerfors. Jag skapar fiktiva, storydrivna serier och illustrationer. Mitt arbete är ofta actioninriktat, scifi, fantasy såväl som skräckinfluerat och karaktärscentrerat. Detta begränsar dock inte mina verk, och jag arbetar med en mängd olika teman beroende på dag. Men mitt arbete är alltid figurativt och det övergripande temat är berättelser och karaktärer.

Program under Konstrundan

Jag kommer att arbeta med mina illustrations- och serieprojekt under Konstrundan och besökare är välkomna att följa mitt arbete, föra samtal och bläddra bland produkterna som säljs i studion. Jag har tryckta produkter, serier och original till salu.


Köranvisningar

Ingången till studion ligger på Kuninkaankatu. A-trappan ligger mellan Bar-Cafe Lategame och butiken Pirkan Kello. Trappan är låst och går att komma in genom att använda dörrsummern som visar Tmi Reetta Kallio. Det finns ett litet steg utanför och några steg innanför hissen, så det finns en flyttbar ramp inuti och jag hjälper till med dem när det behövs. Ta hissen eller trappan en våning upp och studiodörren är precis där.