Bekanta dig med konstrundans deltagare!

En konstnär i sitt arbetsrum målar på ett papper med röd färg. KonstrundanVarje konstnär och hantverkare som deltar i Konstrundan presenteras via en egen profil här på Konstrundans webbplats. Profilerna publiceras 15.5.24.

Bekanta dig med årets konstnärer genom att klicka på länken nedan. 

Konstrundan ordnas veckoslutet 7.-8.9.2024 i hela landet. 

Läs mera

Vad är KONSTRUNDAN 

Person i grön trjöja och gråa byxor som jobbar med en keramikskulpturUnder ett veckoslut i september öppnar professionella konstnärer, konsthantverkare och formgivare dörrarna till sina ateljéer och verkstäder för allmänheten. Det centrala målet är att skapa möten mellan de kreativa aktörerna och besökarna.

Konstrunda har arrangerats årligen sedan 2008 och lockar cirka 400 deltagare och 30 000 besökare varje år. I år kommer Konstrundan att äga rum den första helgen i september, 7-8 september.

 

Läs mera

Information för dig som deltaR i Konstrundan!

Person med långt svart hår, blå tröja och mörka byxir håller i en videokameraVi har samlat ihop information till dig som deltar i Konstrundan 2024 på en egen sida. Där hittar du all väsentlig information om vad du behöver veta och göra när du deltar i Konstrundan 2024.


 

Läs mera

FAQ 

Äldre person med grått skägg, blå tröja och gråa byxor målar en tavla, tavlan står på ett staffliVad är Konstrundan? Kostar det att delta? Var finns information om ateljeerna? Vem är arrangör för Konstrundan.

Här hittar du samlat de vanligaste frågorna om Konstrundan.

Läs mera

INSTAGRAM @KONSTRUNDAN

 

kontakt

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ge respons.

för deltagare

Deltar du i Konstrundan? Här hittar du viktig information, trycksaker, logo och annat du kan behöva.

press

Här kan du ladda ner pressbilder och läsa våra pressmeddelanden.