150. Annika Brandt Artborg 35

Annika_Brandt_Kvinna i trädgården_blandteknik_50x45cm_2020Annika Brandt / Arbetsrummet / Työhuone / StudioÖGONBLICK, KOL, OLJEKRITA och BLADGULD, 28,5 x 47cm, 2018Dance, blandteknik, 50x45cmAnnika_Brandt, Karyatides, akryl på kraftpapper

Gatuadress

Pilvilinnavägen 2 Pilvilinnantie
04130 Sibbo / Sipoo

Telefon

+358505505558

Konstart

Grafik, Måleri, Teckning, Visuell Konst

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Konstmagister och bildpedagog, bor och arbetar i Sibbo. Har arbetsrum i Artborg 35, konstnärskollektivet i Nickby, Östanåparken. Inspireras av vardagliga händelser, även av tankar som uppkommer ur intet. Naturen inspirerar mig också oändligt, de organiska formerna och färgvärlden som förändras i kapp med årstiderna. Arbetar gärna med oljefärger på duk, då färgerna har en betydande roll för mig. Akryl använder jag som medium, då jag önskar ett snabbare tempo i mitt eget skapande. Grafikens olika tekniker lämpar sig då jag önskar stilla mitt sinne, ett uppenbart behov av koncentration, precision och meditation. Blandteknik och experimenterande med olika material ger mig glädje i mitt skapande. Arbetar utgående från skisser som sedan förvandlas till något jag absolut inte hade planerat. Verket jag håller på med börjar oftast leva sitt eget liv, förvandlas till något jag inte hade tänkt mig.

Program under Konstrundan

För besökarna berättar jag gärna om mina konstverk, hur de uppkommit och om de olika material och tekniker jag använder.

www.annikabrandt.com, Instagram: @annikabrandtinsta #annikabrandtinsta