111. Eveliina Karhio

Tuohi-korvakorut 14k keltakultaa / Eveliina Karhio / 2018Eveliina Karhio 5 vuotta yrittäjänäLeia-sormus / Eveliina Karhio /18k valkokulta ja timantit/2021Ananakset / Eveliina Karhio / 14k keltakulta ja sitriinit / 2021Valeria-sormus / Eveliina Karhio / 18 k keltakulta ja kirkkaat&ruskea timantti / 2021

Gatuadress

Korkeavuorenkatu 41
00130 Helsinki

Telefon

0505607575

Konstart

Formgivning, Fotografi, Konsthantverk, Skulptur, Smide, Visuell Konst, Ädelmetall och smyckeskonst

Information om konstnären/gruppen

Jag är en smyckeskonstnär som älskar sitt arbete och att göra saker med mina händer. Mitt formspråk föds ur mitt liv, min fantasi och mina behov. Jag är nyfiken att se vad livet kommer med, hur det påverkar och formar min fantasi som utvecklar mina behov. Jat är intresserad av min omgivning, människor och deras behov. Som formgivare ser jag mig själv som en kreativ problemlösare mer än en konstnär. Jag skapar nytt och reparerar gammalt. Jag uppskattar ålder, personlighet, berättelser och minnen. Mitt mål är att skapa personliga, genuina produkter som håller, både i användning och tid.

Jag skapar unika handgjorda smycken, beställningsarbeten och gör om och reparerar smycken och allt möjligt annat - välkommen och besöka min verkstad!

Program under Konstrundan

Ett urval av mina smycken finns allt framme och till salu i min workshop/butik. Min verkstad med sina verktyg kan ses utan hinder och man kan följa med då jag arbetar i min lilla verkstad och diskutera med mig om smycken, design, repareringar och olika material.

www.eveliinakarhio.fi, Facebook: @eveliinakarhiojewellery, Instagram: @eveliinakarhiojewellery

Köranvisningar

Juvelerarverkstad med bågfönster mitt emot Ludvigsgatan.