199. Susanna Maria Kivistö

Ikuinen ja ääretön, 2021, öljy, 35x28, kuvaaja Susanna MariaMuistaa menneen, tuntee tulevan, 2021, öljy, 35x28, kuvaaja Susanna MariaSallii kaiken sulaa näkymättömiin, 2021, öljy, 100 x 80, kuvaaja Susanna MariaOlen tässä, kaikkialla ja en missään, 2021, öljy, 90 x 60, kuvaaja Susanna MariaOn ollut tässä hahmossa iäti, 2021, öljy, 90 x 65 kuvaaja Susanna Maria

Gatuadress

Järvilinnantie 213
41330 VIHTAVUORI

Telefon

045 3503999

Konstart

Måleri

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Ljusa hälsningar

Jag heter Susanna Maria Kivistö, jag är bildkonstnär och flyttade till Järvilinna maj förra året efter nio år tillbringade på Gotland. Jag besökte Järvilinna för första gången på sommaren 2013 och redan då hade jag tankarna på Järvilinna som en potentiell bas i Finland. Nu har livet lett mig tillbaka till Finland och Järvilinna blev lite spontant mitt hem. Jag trivs utmärkt. Jag får arbeta i min egen ro fortfarande med kollegor och andra människor runt mig som jag kan dela tankar med.

Jag älskar naturen, sjöar och bastu är hur jag bäst slappnar av.

Jag utbildades som konstnär i Fria Konstskolan och från början har jag sett det som att jag målar hela universum i alla dess dimensioner på både en stor och liten skala.

Trots att mina verk ser ut att dela sig i olika teman och självständiga processer är de samtidigt en oändlig kontinuitet av en och samma evighets tema. Varje målning är också ett visst slags självporträtt. Vi är en del av den stora helheten vi kallar världsalltet.

Program under Konstrundan

Drop in akvarellmåleri workshops.

www.susannamaria.com, Facebook: Susanna Maria Kivistö, Instagram: artistsusannamaria

www.jarvilinna.fi