101. ANNULLERAT - PERUUTETTU - CANCELLED Anna Palmén - Lapinlahti LAB

Kuva studioltamme Konstrandan 2021

Gatuadress

Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

Telefon

0405911120

Konstart

Formgivning, Installation, Teckning, Textil

Information om konstnären/gruppen

Jag är år 2020 utexaminerad en mode- och kläddesigner från Helsingfors. Plagg från min slutkollektion från LAB Designinstitutet i Lahtis har visats på olika modeprojekt och t.ex. i finska TV-program. Som bäst arbetar jag med kundbeställningar. Jag är intresserad av att skapa unika modekreationer, där min kreativitet och kundens smak kombineras. Jag anser att mode är formgivning men samtidigt även en del av konstscenen. Med min design vill jag förmedla att ett plagg/en produkt även kan vara ett konstverk. För tillfället jobbar jag med min nya kollektion som presenteras i augusti.

Program under Konstrundan

Tillsammans med vårt LAB kollektion skapar vi på balkongen en installation med temat växthus. Växthusinstallationen är en fotsättning på vårt tidigare experiment. Besökarna får delta i installationens skapelse. På arbetsrummet visas även modekreationer och konst.


Köranvisningar

Vårt arbetsrum är beläget till vänster om den stenbelagda innergården på Lappviken. C-trappan, 2:a våningen och den första dörren till höger (vid trappan)