88. Ateljee Rasaliina Jänö

Rasaliina Jänö profiilikuvaRasaliina Jänö työympäristöMiettiäs enkeli 70cmx50cm sekatekniikka 2022Mysteeri 90cmx60cm sekatekniikka 2022

Gatuadress

Sibeliuksenkatu 21 (sisäpiha)
04400 Järvenpää

Telefon

0440999343

Konstart

Måleri, Övrigt

Information om konstnären/gruppen

Jag strävar efter att skapa värme och atmosfär i mina verk. Det bästa är när det färdiga arbetet berör och flyttar en helt främmande person. Ett verk berättar inte nödvändigtvis bara ett budskap, utan kan öppna sin egen historia och värld för alla. Jag ser magi och fantasifulla djur på överraskande platser. En berättares sinne utvecklar ständigt nya världar som mina verk kommer från. Inspirerad av färger ger ljusspelet på ytor och särskilt naturen mig oändliga idéer.

Program under Konstrundan

Under Konstrundan har jag en färgsprakande utställning utställd i min ateljé. Jag kommer att berätta om mitt arbete och det kommer också att vara möjligt att bekanta sig med min litteratur. Jag ser fram emot givande diskussioner med besökarna.


Köranvisningar

Mitt kontor ligger mitt i centrum av Träskända. Gågatan på Jannes sida, vid Sibeliuksenkatu 21, finns i Tikkimesta, bredvid den finns en stor järngrind (med en guide bifogad), gå från porthuset och du kommer fram till gården. Sväng vänster. Min dörr är en annan vit källardörr (skylt).
Mannilantie 34 är en stor parkeringsplats. Gå till Sibeliuksenkatu 21 och sväng genom porten in på garden (skylt).