21. Heta Kananen - Vanha Paloasema ateljeet

Heta Kananen, Laulu vehreydelle, viivasyövytys, akvatinta, monotypia, 40x60cm, 2022, Heta KananenHeta Kananen työhuoneella.Heta Kananen, Korsikeinulla keinuen II, viivasyövytys, akvatinta, monotypia, 26x40cm, 2022, Heta KananenHeta Kananen, Linnunpesä, viivasyövytys, akvatinta, monotypia, 40x60cm, Heta KananenHeta Kananen, Pääskyn lento aurinkoon, viivasyövytys, akvatinta, monotypia, 26x40cm, Heta Kananen

Gatuadress

Kirkkokatu 13
48100 Kotka

Telefon

0405629553

Konstart

Grafik

Information om konstnären/gruppen

Jag en en konstgrafiker baserad i Kotka. Jag gör i första hand metallgrafik, kombinerat med etsningar och monotyper. Mina verk unika genom att jag kombinerar olika tekniker. Jag njuter och kopplar när jag är i naturen och i mina verk hittas element av det jag upplevt. Djur är ofta närvarande i min konst, nu senast de fåglar och skogskaniner som håller till på min gårdsplan. Förändring av årstiden och dygnet påverkar stämningen i mina verk och bidrar med att skapa känslan som förmedlas i mina verk.

Program under Konstrundan

I min ateljé berättar jag om mitt arbete och mina verk. Jag presenterar mitt arbete i form av en utställning och mina verk finns också som tryck. Det finns också möjlighet att köpa verk.


https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/heta-jaana-kananen