119. Keanne van de Kreeke - Keanne illustrations

Keanne van de Kreeke, Breathing, 2022, sekatekniika, 50-50 cmKeanne van de Kreeke, kuvan tekijä Noore SerlippensKeanne van de Kreeke, Opening eyes, 2022, sekatekniika, 50-50 cmKeanne van de Kreeke, Connections 2, 2022, sekatekniika, 60-60 cmKeanne van de Kreeke, Colour splash, 2022, sekatekniika, 50-50 cm

Gatuadress

Savolaisentie 50
31460 HIrsjärvi

Telefon

0503423971

Konstart

Måleri, Video- och mediakonst, Visuell Konst, Övrigt

Information om konstnären/gruppen

Keanne van de Kreeke

Som konstnär känner jag att "story" och färgsättningar är ett starkt verktyg mellan människor. Jag ville väcka styrka hos människor med hjälp av berättelser och naturelement. Jag gillar också att leka med olika perspektiv och dessa är praktiskt taget viktiga verktyg för mig när jag jobbar.

Min konst är född ur vardagen, drömmar, kvinnlighet och natur. En varm och tolerant värld av fantasi öppnar sig i konstnärens verk. Ofta utgår verken från små vardagliga detaljer, som fantasin lyfter till en ny nivå.
I verkens värld finns frid, närvaro och livskraft som utgår från naturen. De söker efter en persons koppling till något större: naturen, hans inre, livets gång, tiden. Men det finns också en touch av skugga - externa effekter.

"Jag hoppas att konsten ger modet att se på saker ur ett annat perspektiv och acceptera olika sätt att se och göra saker på. Nya perspektiv behövs alltid, även om vi ofta vill att saker ska förbli detsamma."

Jag är från Holland och jag använder akvareller, akryl, pennor, ekolinmarkörer och pasteller på ett nytt sätt. Jag arbetar som illustratör, bildkonstnär och är involverad i community art-projekt. Du kan också se mitt arbete i sagoböcker, läromedel, på offentliga platser och på teater.

Program under Konstrundan

Jag visar de olika stadierna i arbetsprocessen.
Det finns ett non-stop verkstadsbord för barn.


http://www.keanneillustrations.com/

Köranvisningar

Från huvudvägen (Helsingintie) svänger du in på Karttamontie och kör mot Savolaisentie (ca 3 km). Sväng sedan höger på denna väg. När du kommer vid ett vägskäl, sväng helt vänster och kör ca 300m in i skogen. Tecken leder dig vidare. Välkommen!