159. Ohto Sabel

Brunette Odalisque, 2022, 70 x 90 cm, Acrryl on canvas.Ohto Sabel & Light My Fire! 2021Apollo and the Rising of the Sun, 2022, 70 x 90 cm, Acryl on canvas.Light My Fire! 2021, 116 179 cm, Acryl on canvas.Bachus, 2020, 40 x 30 cm, oil on canvas.

Gatuadress

Lasikaari 10
33960 Pirkkala

Telefon

+358505966933

Konstart

Måleri

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Min konst hämtar inspiration från klassiska och samtida konstteman. I mina verk kombinerar och bygger jag ett narrativ från historiska handlingar och klassiska berättelser, lindar in dem i nutidens många lager. För mig är konst en resa till kontemplativ uttrycksfullhet genom figurella och abstrakta målningar. I min konst strävar det figurativa språket av målargester efter att skapa bestående kopplingar och insiktsfulla semiotiska betydelser som framkallar reflektioner och upplevelser hos konstens betraktare.

Program under Konstrundan

Under Konstrundan kommer jag att anordna en konstutställning med nya figural-expressiva målningar. I samband med konstutställningen kommer jag att genomföra en förhandskampanj som stödjer Konstrundani-helgen på Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn. För att fördjupa upplevelsen av att besöka Konstrunda kommer jag att förbereda en introduktion där jag beskriver processen att skapa verken och semiotiken i de konsthistoriska och kulturella betydelser som påverkade verken, det vill säga strukturerna av tecken och betydelser och deras strukturer. tolkning.


Köranvisningar

Studion ligger bredvid vägen och jag kommer att sätta upp en vägbeskrivningsskylt på vägen