19. Eija Ylinen-Virtanen ateljee

Heijastus, öljyväriTyöhuone / ateljeePunaiset viinimarjat, öljy 50 x 50 cmPortti, akvarelli 56 x 38 cmLyhty, akvarelli 56 x 38 cm

Gatuadress

Mäkeläntie 111
49490 Neuvoton

Telefon

+35840-5399932

Konstart

Måleri, Teckning, Trä, Visuell Konst

Information om konstnären/gruppen

Min tidigare yrkesverksamhet som snickare övergick till målning när jag insjuknade i astma. Min utbildning vid Repininstitutet gav mig en bra grund. Jag tycker om att måla med både akvarell- och oljefärger av allt som finns runt omkring mig. Mina motiv är naturens skönhet, människor och ibland sorg. Bland materialen har trä och handvirkade spetsar ofta hamnat i mina verk. Trädfjärilar av olika träslag är mina ständiga favoriter. Jag har haft flera grupp- och separatutställningar. Jag är medlem i Kotka konstnärsförening.

Program under Konstrundan

Jag kommer att berätta och ge tips om användningen av snickerimaskiner och olika träslag till dem som är intresserade. Jag kommer att berätta om mina arbetstekniker. Under baldakinen kan du njuta av en kopp kaffe och vila fötterna.

Facebook: Eija Ylinen-Virtanen, Instagram: www.instagram.com/eijaylinenvirtanenart

Köranvisningar

Från Kotka-Fredrikshamn motorvägen vid Kouvola avtaget nära Hotek Leikari med gamla vägen mot Fredrikshamn ca 2 km. I Neuvoton vid skylte Mäkelä 2 och SALE butiken till höger ca 1 km 100 m.