196. Susanne Broända - A R T - K O N S T - T A I D E

Susanne Broända, In another universe, akryl och bläck på grafikpapper, 107 x 79 cm, 2022Susanne BroändaSusanne Broända, Practice, akryl och bläck på grafikpapper, 107 x 79 cm, 2022Susanne Broända, Finally, akryl och bläck på grafikpapper, 107 x 79 cm, 2022Susanne Broända, A new adventure, akryl och bläck på grafikpapper, 107 x 79 cm, 2022

Gatuadress

Långkärrvägen 5
65760 Iskmo

Telefon

0503501081

Konstart

Måleri, Skulptur

Information om konstnären/gruppen

Sedan 2011 har jag varit aktiv som konstnär och ni hittar mig i min hemmaateljé i Iskmo. Mitt favoritmotiv är avskalade fåglar men det händer även att jag målar natur samt universum inspirerat, sommaren 2022 steg jag också in i skulpturernas värld. Det gemensamma för all min konst är att den är en blandning mellan drömmar och vakenhet, jag vill nämligen försöka bygga en bro mellan det ogripbara och det vardagliga med det som jag skapar. Under Konstrundan visar jag min konst och jag bjuder på något att dricka och snacks. Jag hoppas ni ska trivas i min kreativa värld. Ni är varmt välkomna!

Program under Konstrundan

Under Konstrundan kommer jag att ha största delen av min konst framme för besökarna att ta del av, såväl tavlor som skulpturer. På en del av mina tavlor har jag skapat digitala lager i form av transparenta videos samt ljudfiler och de här lagren kan ses/höras via en app som kan laddas ner till telefoner eller plattor. De här digitala lagren har varit väldigt uppskattade i alla åldrar under mina utställningar. Under Konstrundan kommer det även vara möjligt att köpa min konst, såväl större som mindre tavlor samt posters och vykort av hög kvalitet. Jag bjuder på dryck i form av till exempel kaffe och te samt snacks så som choklad och nötter.


https://linktr.ee/art.konst.taide

Köranvisningar

Adressen är Långkärrvägen 5 65760 Iskmo. Här kan ni se vägbeskrivningen: https://maps.app.goo.gl/2ujoAxqBnb7EUkDC7?g_st=ic

När ni kör längs med Alskatvägen mot Replot hållet svänger ni till höger vid vägkorsningen var det står Smedsby Jungsund på skylten. (Vägkorsningen är strax före Grönvik Herrgård.) När ni svängt får ni nästan genast svänga till vänster upp på Långkärrvägen. Vårt röda trähus syns från vägen och är det första huset på vänster sida. På staketet finns en skylt var det står IVAR energy och ART KONST TAIDE.

Välkomna!