95. Age-Elisa Riekkinen

Kuvakollaasi lemmikkimuotokuvistaCityperspektiivi näyttelyn avajaiset, galleria Anukala ART, Helsinki, 2023.Omakuva 2023Kissa jolla on vaaleapunainen nenänpää. 2022. Akvarelli.15x12 cmPehmoisen pehmeä. Tussipiirustus. 2022. 30x25 cm

Gatuadress

Sokerimestarintie 8
02460 Kantvik

Telefon

0405533820

Konstart

Grafik, Konsthantverk, Måleri

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Jag är en professionell bildkonstnär från Kyrkslätt. Mitt kontor ligger i Kyrkslätt, en liten kustby i Kantvik, på bottenvåningen i ett fristående hus. Jag tog examen från Kankaanpää konstskola 1998, med huvudämne i konstmålning. Som regel målar jag med vattenfärger.

I min ateljé visas akvarellmålningar och grafiska tryck. Dessutom finns konsthantverk, smycken, personliga gratulationskort och olika föremål att använda som presenter till exempel.

Jag målar blommor, djur, landskap, abstrakta interiörmålningar och gör storyboards. Storyboards är beställningsarbeten, där kunden presenterar sina önskemål och utifrån det utformas tavlan tillsammans. Storyboards är oftast väldigt personliga, de kan vara mycket meningsfulla för kunden, i samband med ett minne, ett äventyr eller någon annan händelse eller viktig plats.

Program under Konstrundan

Under evenemanget i Kontrundan kommer jag att göra markeringsritningar i visningsstil av husdjur - hundar, katter, hästar eller till exempel papegojor. Alla husdjur kan vara modeller! Du har en stor möjlighet att komma och se hur ritningarna skapas i praktiken. Om kunden vill beställa en teckning på ditt eget husdjur, ta med antingen en bild på ditt husdjur eller själva husdjuret.

Under Konstrunda-eventet finns fika i min ateljé.
Det finns gott om plats för bilar framför min studio. Välkommen!