110. Antje Zeiher

Gatuadress

Formansallen 2B
10600 Ekenäs

Telefon

0049 1727375547

Konstart

Måleri, Teckning, Textil, Visuell Konst

Information om konstnären/gruppen

Min resa till konsten började när jag studerade grafisk design vid yrkeshögskolan Pforzheim. Från 2009-2016 studerade jag måleri i Jean-Marc Bustamantes klass vid konstakademin i München.
2016 blev jag masterstudent till Jean-Marc Bustamante och tog examen med målardiplom samma år. Sedan dess arbetar jag professionellt som bildkonstnär, gör shower i gallerier, konstutrymmen eller urbana områden. Sedan 2022 bor och arbetar jag i Tammisaari Finland.

Nyligen påbörjade jag ett nytt arbete, så kallade textil-decoupéer. De kombinerar tekniken för collage med inslag av målning och teckning. Mitt arbete är mycket processbaserat, användningen av färg och material som
textilier eller rullgardiner från lopptorg spelar en central roll i dessa arbeten. Dessa nya stycken försöker undersöka de motsatta förhållandena eller tillstånden att vara inne och ute. Detta kan antingen betyda att bokstavligen befinna sig i eller utanför ett rum eller en byggnad men också en viss miljö eller till och med på ett mer personligt, intimt sätt, att vara inne i eller utanför sig själv.


https://www.francoiseheitsch.de

Köranvisningar

Tredje våningen, följ skyltarna. Stor parkering bakom byggnaden.