22. Kaarnakuu - Työhuone Naakka

käpykorvakorupeurankallokapussikorpin kallo kaulakorukorpin kallo kaulakoru

Gatuadress

Satamakatu 4
48100 Kotka

Telefon

0504059487

Konstart

Textil, Ädelmetall och smyckeskonst

Information om konstnären/gruppen

Jag är Lotta-Leo, aka Kaarnakuu. För mig är det viktigt att spegla naturen, glada saker och queer i mitt arbete. Jag har för avsikt att minimera riskerna för miljöfaror och påfrestningar genom att efterbehandla allt mitt material upp till en slutlig plastbit eller ett stumpmetallgarn.
Jag använder mina egna fotografier och konst i mina smycken. Konst jag använder är ett samarbete med lokala konstnärer. På så sätt följer deras konst dig i dina dagliga rutiner och erbjuder dig vardagens lyx. I Konstrundan ska jag ställa ut alla olika skeden av juvelproduktion.

Program under Konstrundan

Under helgen kommer jag att jobba med mina produkter. Jag kan visa med cabochons och krympfilmssmycken hur de tillverkas steg för steg. Jag kommer att ta med olika stadier av smycken för att demonstrera processen för alla som är intresserade. Jag har också en möjlighet att visa knytning.


Köranvisningar

Studion ligger på övervåningen i Nelosteatteri, nära Kotka kyrka. Du kan lämna din bil på Kotka parkeringsplats. Lokalbussar går också cirka hundra meter bort.