220. Anne Linna - Luo Studio

Anne Linna, I am love, keramiikka ja kehrätty villa sekä tekstiili, 2022Anne LinnaAnne Linna, Inner child breaking free, keramiikka ja kehrätty villa sekä tekstiili, 2022Anne Linna, Talvituulen tuomaa, keramiikka, villa ja maahan pudonneet oksat, 2022Anne Linna, Healing, keramiikka ja kehrätty lanka sekä tekstiili, 2022

Gatuadress

Otokuja 2 C
90150 Oulu

Telefon

040-1979713

Konstart

Formgivning, Keramik, Textil

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Jag är keramik- och textilkonstnär, designer, entreprenör och lärare.

Jag gör unika vaser genom att arbeta med keramik- och snurrande hjul. Dessutom designar och gör beställningsarbeten och håller keramikkurser.

Keramik och textil är kontrasterande, organiska material som jag arbetar med intuitivt. Mitt arbete är multisensoriskt. De måste bli sedda genom att vidröras. Genom att kombinera motsatser och med olika ytstrukturer skapar jag narrativa verk med stark symbolik för kvinnlighet.

Program under Konstrundan

I min ateljé hittar du en utställning av mina konstverk och unik keramik. Du kan se mig arbeta med drejskivan och spinnrocken. Du har även möjlighet att prova på årets hantverksteknik 2023 - att spinna med spindel.


www.luostudio.fi

Köranvisningar

Genast när du svänger till Otonkuja finns ett parkeringsområde till vänster. Det lönar sig att lämna bilen där. Gå på högra sidan av vägen, förbi restaurangen, kontoren och återvinningen till slutet av cykelvägen, vid kanten av skogen. I huset på markplan, under de gula balkongerna, finns Luo Studios logo.