31. Jaakko Stick / Galleria Jokin' Hommansbyntie 158 Skinnarby (Loviisa)

Footseps of a Blind Humanity 2021, akrryliTaitelija työssäänJaakko StickPinokkio Tarjoaa Nenät, 2022, akryyliKeep Your Helmet, Pearls on, 2022, akryyli

Gatuadress

Hommansbyntie 158
07870 Skinnarby

Telefon

040 7530 458

Konstart

Installation, Konsthantverk, Måleri, Skulptur, Teckning, Trä

Information om konstnären/gruppen

Surrealisten Jaakko Sticks verk har ofta ögon och tänder. Det är just detta som ger intelligens, eftersom alla ögon och tänder som dyker upp i verken är visdomständer.
Hjärnhavsdykaren Jaakko Stick har hållit andan i det surrealistiska havet i nästan ett par decennier medan han försökt fylla absurdismen med sina gummistövlar
gummistövlar. Vanföreställningar till verkligheten är historia. Välkommen till en konstupplevelse som skapar skratt och förvirring på samma gång.

Program under Konstrundan

Utställda är mina akrylmålningar, skulpturer, installationer och annan konst.Dessutom finns i Galleriet ca 9 konstnärer utställda som visades på förra sommarens Hommansby Mystinen Taidekesä-utställning i mitt galleri. Jag berättar till exempel för gäster på finska och engelska om verkens innebörd och deras namn, och om andra flerdimensionella aspekter relaterade till dem.
Besökarna får också höra om olika material och tekniker.

Facebook: facebook.com/galleriajokin, Instagram: surrealisti_jaakko_stick

Lähistöllä sijaitsee myös Galleria Kerttula/ taiteilijat: Luru Hirva Ja Masa Karhula

Köranvisningar

Från Lovisa och från vägen 6 kommer man till Lappträskvägen, från vilken man vänder till Skinnarbyvägen. Man fortsätter över järnvägen och från T-korsningen till vänster ca 1,5 km, det finns skyltar.