58. Studio Arja Sundqvist

Elämän syksyRauhaa etsimässäPyhiinvaellusTalven tullessaMarraskuu

Gatuadress

Levytie 4 A
00880 Helsinki

Telefon

040 7173001

Konstart

Konsthantverk, Måleri

Information om konstnären/gruppen

Bildkonstnär Arja Sundqvist

Jag har arbetat som bildkonstnär sedan 2011. Jag är bildkonstnär till utbildning (2011) och konstexpert inom designområdet AMK (1996). Innan min karriär som konstnär arbetade jag som inredare och designer.

Mina verk är främst olje- och akrylmålningar. Jag är också intresserad av många andra konsttekniker och material, och jag har gjort skulpturer, små prydnadsföremål och smycken av olika återvunnet material.

I min konst är natur- och djurämnen centrala och genom dem beskriver jag människoliv, känslor och stämningar och jag vill påminna om vikten av att respektera naturen och livet. På fritiden gillar jag att röra mig i skogar och vid havet. Naturen ger inspiration till konstnärligt arbete och erbjuder lugn och ro, vilket jag vill förmedla till dem som lär känna min konst med många av mina verk.

Program under Konstrundan

På mitt kontor, på Levytie 4 A, är det möjligt att lära känna min konst och mina verk. Jag berättar gärna om mitt arbete, de tekniker jag använder och utgångspunkterna för min konst. Mina tavlor och andra verk, samt små prydnadsföremål, smycken och vykort som jag har gjort finns till försäljning på plats. Det finns en konstutställning i gallerirummet på mitt kontor där, förutom mina egna målningar, även verk av andra konstnärer visas. Välkommen!


Köranvisningar

Kontoret ligger på 3:e översta våningen och nås från gatan via trappor. När man går in på våningen är kontoret det första till vänster på gatusidan.