143. Monique Lundberg - Kulturfabriken

Solvarm, 30x30cm Tryckyta/plåt, Grafik; Monotypi, 2023, Monique LundbergMonique LundbergHåll fast i din dröm, 30x30cm tryckyta/plåt, Grafik; Torrnål och Collografi, (på grafikpapper), 2023, Monique LundbergLugn, 30x30cm Tryckyta/Plåt, Grafik; Torrnål och Collografi, 2023, Monique LundbergStillhet, 30x30cm Tryckyta/Plåt, Grafik; Monotypi, 2023, Monique Lundberg

Gatuadress

Fabriksgatan 4
22100 Mariehamn

Konstart

Formgivning, Grafik, Konsthantverk, Måleri, Skulptur, Textil, Visuell Konst

Tillgänglig för rörelsehindrade

Information om konstnären/gruppen

Det jag arbetar med just nu är olika konstgrafiska tekniker; svartvita torrnålstryck, collografier och färgvalsade monotypier.
Min konst har teman som berör mig och jag inspireras av sagor, myter, mänskan och naturen. Mitt konsthantverk skapar jag från min bildvärld som jag trycker på tyg och syr olika produkter av.
I mina grafikprojekt försöker jag fånga speciella, känslosamma stunder, upplevelser och stämningar med färgval och motiv. Det jag vill med min konst är att beröra, väcka känslor och tankar.
Konstrundan möjliggör för mig att visa mitt skapande, nya konstverk, konsthantverk och det är värdefullt för mig att återse besökare och skapa nya kontakter.

Program under Konstrundan

Utställningar med konst och konsthantverk, Arbetsprocessen och demostration av olika grafiska tekniker