187. Ann-Sofi Kattilakoski - Vasa konstgrafiker - Stalli

Ann-Sofi Kattilakoski, Vi två, linjeetsning och akvatint, 2019, 30x30 cmAnn-Sofi Kattilakoski , Out, blandteknik, 2022, 80x97cmAnn-Sofi Kattilakoski, Möjligheter, 2021, fotogravyr, 48x60cmAnn-Sofi Kattilakoski, På väg, 2020, blandteknik, 2020

Gatuadress

Skolhusgatan 53/Koulukatu 53
65100 Vasa/Vaasa/Vasa

Telefon

050-3307533

Konstart

Grafik

Information om konstnären/gruppen

Mina verk skildrar både vardagliga ögonblick och drömmar. Jag jobbar oftast kring ett tema och i början ser jag motiven i mindre fragment. Jag letar runt i ett kaos av idéer. Delarnas resa till en helhet är både givande och arbetsam. När jag till slut ser det färdiga avdraget, lutar jag mig tillbaka och lyssnar när verket berättar.

Konstgrafiken har gett mig ett uttryckssätt och varierande tekniker som passar mina idéer. Välkommen att bekanta dig med min bildvärld!

Program under Konstrundan

Under Konstrundan ställer jag ut verk och berättar om olika konstgrafiska tekniker tillsammans med några andra konstgrafiker. Du är hjärtligt välkommen att bekanta dig med våra konstverk, arbetsprocessen och utrustningen vi använder i verkstaden . Vi bjuder på en kopp te eller kaffe och givande möten medan vi omringas av bilder. Hoppas vi ses!


Köranvisningar

Vasa konstgrafikers verkstad finns i Stalli-byggnaden på kasernområdet. Parkering finns på innergården, innanför ingången från Tegelbruksgatan eller längs med Skolhusgatan. Ingången finns i kortändan mot Skolhusgatan. Välkommen!